Пред изпитание в Кресна

Намиращият се в сериозна игрова криза тим на „Рилски спортист” гостува на „Перун” в среща от 14-ия предпоследен кръг в Югозападната „В” група. Двубоят е в неделя, 18 ноември, от 14 ч. на стадиона в Кресна.
Дни преди мача най-опитният ни футболист Никола Бойчев бе доста угрижен за състоянието на отбора. 34-годишният халф, който изкара 90 минути с настинка при загубата от „Марек” с 0:2 в последния кръг, сподели, че е озадачен от факта, че за 45 минути срещу дупничани никой от съотборниците му не е уцелил противниковата врата.
„Не помня такъв случай. Просто не приличахме на себе си през втората част срещу „Марек”. Дано в предстоящите срещи с „Перун” и „Септември” нещата се променят, в противен случай положението ни още повече ще се влоши”, притеснен бе Бойчев.
Два кръга преди края на есенния дял на шампионата в Югозападната „В” група нашите са на предпоследното 15-о място, което дава билет за четвъртия ешелон. Активът на самоковци е 7 точки, с 1 по-малко от заемащия спасителната 14-а позиция тим на „Септември” /Сф/. Далеч назад пък е последният „Миньор” /БД/, който има само една-единствена точка от началото на сезона и поне за момента изглежда сигурен изпадащ.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*