Новини, Читателски

Признателни сме за активната работа на клуба

Няма по-хубава дума от „Благодаря” за целия персонал на клуба на пенсионера в кв. „Самоково”. Казвам я от името на всички възрастни хора от квартала и от целия град, посещаващи клуба.
Малко е да кажем, че условията, които ни се предлагат в клуба, са отлични. Обстановката вътре е чудесна и това също допринася за доброто настроение и отдих на самите пенсионери. Заслуга за всичко това имат ръководството на клуба начело с Антон Антонов, офицер от резерва на армията, и уредничките Славейка Даганова и Йорданка Оцетова. Самите уреднички подпомагат работата на клуба при организирането на срещи, чествания, тържества.
В клуба честваме заедно рождени и имени дни, различни празници. Наскоро почетохме 90-годишнината на Янко Шуманов. Посрещнахме новия сезон със специален пролетен бал, организиран от Боян Брейчев. В клуба се проведоха и предизборни събрания на ГЕРБ и БСП. Гостуваха ни депутатът Радослав Стойчев и кметът Владимир Георгиев, който изчерпателно отговори на нашите въпроси.
За да стане още по-привлекателен клубът може да се организира екскурзия с автобус със съдействието на Общината за посещение на някои забележителности на родината ни, както и посещение на Историческия музей и др.
На ръководството, на уредничките и на всички членове на клуба пожелавам да работят все така активно за разнообразяване на живота на възрастните хора.

Митко Копаранов-Томата

Leave a Reply