„Принц и Принцеса на Самоков” избират на 17 май, кастингът е утре

За четвърта поредна година арт компания „Нови звезди“ организира конкурса „Принц и Принцеса на Самоков“. Атрактивната проява ще бъде на 17 май, вторник, от 18 ч. в Младежкия дом.
Преди това – в този вторник, на 10 май, от 16 до 18 ч. в Младежкия дом ще бъде извършен подбор на кандидатите.
Организаторите съобщиха, че могат да участват всички талантливи и красиви деца и тийнейджъри от Самоков и региона на възраст от 4 до 16 години. Участниците ще се представят с песен, стихотворение или танц и с рокля или костюм.
За всички участници ще има награди и подаръци, а най-добрите ще защитят името на Самоков на националния финал, който ще се състои от 2 до 5 юни в черноморския курорт Албена. Там те ще имат шанса да получат покани за участие в международни конкурси и фестивали в Русия, Турция, Полша, Чехия, САЩ и други страни, както и да вземат участие в единствените в България празници на детската мода с ревюта на родни и международни фирми, във фестивала на изкуствата „Кръстопът на музите“ и др.
Както е известно, през миналата година наградата Супер Гран При на конкурса „Принц и Принцеса на Самоков“ спечели самоковката Виктория Шукейн, която дефилира на световната модна сцена и победи в своята група в международния конкурс „Prince & Princess Universe” в Москва. Вики ще бъде символичен домакин на предстоящия конкурс в Самоков и член на звездното детско жури.
Подобни успехи постигна и друга представителка на нашия град – Белослава Маджарова. Гордост за Самоков е и София Стоянова – носителка на награди от български и международни конкурси.
Президент на „Нови звезди“ е Петя Данданова, а Георгина Георгиева е директор на фестивала “Принц и принцеса на България” и на международния фестивал „Prince & Princess of the World”.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*