Новини, Шарен свят

Проблемите пред разпространението на вестника продължават

Правителственото решение от края на февруари, че вестници ще се продават по павилионите от 1 март чрез „Български пощи” засега не се изпълнява.
От 22 февруари 8-те павилиона на Lafka в града ни са затворени и не се знае кога отново ще отворят, нито дали там или в други будки ще се продават вестници. Колегите в страната, както и ние, търпим финансови загуби, губим ценно време и нерви в несвойствена дейност, а най-лошото е, че вестникът трудно стига до хората, за които всъщност е предназначен. Възмущението на читателите е всеобщо и съвсем основателно. Потърпевши са и списващите вестници и други печатни издания, и самите читатели.
Правим всичко по силите си за намиране на изход от абсурдното положение, но хаосът по този проблем е навсякъде и не се знае докога ще продължи.
Сега „Приятел” можете да си купите от павилиона при автогарата /под „Кухнята на мама”/ и в някои малки търговски обекти в центъра и на Легето, както и в самата редакция – на втория етаж в старата сграда на Общинския съвет. Вестникът ни временно вече се предлага и в Клуба на пенсионера в Четвърти квартал. В петък има и ръчна продажба в централната част на града ни и по някои от основните улици.
Разчитаме на разбиране от вас, читателите. С признателност бихме приели предложения за места, където също да се продава нашият вестник. Надяваме се все пак колкото се може по-скоро проблемите пред разпространението да бъдат отстранени.

„Приятел”

Leave a Reply