Проблеми в “Рилски” преди мача с “Вихрен” в неделя

Стадион “Искър”. Снимка: Радослав Каймаканов

Сериозни ребуси за решаване имат в “Рилски спортист” преди подновяването на първенството в Югозападната “В” група. В неделя /1 март/ от 15 ч. на ст. “Искър” нашите момчета излизат срещу “Вихрен” с мисълта за 3-те точки, въпреки неяснотата около състава.
Наказани за мача с тима от Сандански са титулярният страж Красимир Гьорев и нападателят Георги Митров. Двамата натрупаха по 5 жълти картона през есента и Зоналният съвет към БФС спря правата им за по една среща. Така срещу състава от курортния град под рамката на вратата ще застане или юношата на “Левски” Стоян Деспотов, или опитният Калоян Попов.
Проблемите в защита са свързани с напускането на отбора от опитния Борислав Гюлеметов, който ще доиграе сезона в аматьорските дивизии на Швеция. Преминалият пробен период нападател Спас Спасов пък неочаквано си стигна багажа в посока Радомир, а централният защитник Любомир Десподов избра да продължи кариерата си във втородивизионния “Ботев” /Враца/.
Добрата новина за щаба на “Рилски” е възстановяването след тежка настинка на рутинирания бранител Росен Пътников, който по всяка вероятност ще излезе като титуляр. Повторен официален дебют се очаква да направи пък универсалният Виктор Младенов.
Нападението най-вероятно ще води Васил Киров, а зад него ще бъде изнесен юношата на “Левски” Доменик Аврамов. Помощ на двамата ще оказват намиращите се в добра форма Никола Бойчев, Ивайло Захариев-Пиф, Виктор Младенов и Кристиян Додов.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*