Първа надпревара по колоездене за купа „NoBrainz“

Много емоции и позитивно настроение на участници и публика предизвика състезанието по планинско колоездене в дисциплината спускане за купа „NoBrainz“. Първата по рода си подобна надпревара в Самоков се състоя на пистата на Боричо на 31 октомври и 1 ноември.
В крайното класиране победители от самоковския клуб станаха Димитър Иванов в група 17 + и Мартин Георгиев при 15-16-годишните. Като подгласници на Митко Иванов се изявиха Симеон Вълков и Александър Тосков. Алекс Пешев се окичи с бронз в групата 15-16 г., Владимир Кърнолски бе втори при 13-14-годишните, а втори и трети в групата 10-12 г. се наредиха Кристиян Пешев и Мартин Владимиров.
При жените триумфираха три самоковки – Виктория Гончева, Станимира Пешева и Стефания Зашева.
Най-добро време по трасето пък даде Димитър Иванов, който се спусна за 58.80 сек.
Организаторите от клуб NoBrainz изказаха благодарност на всички състезатели, както и на техните родители. Изразено бе признание за подкрепата и на Община Самоков, на спонсорите „Красстрой“ ООД, „Родопа Форест“, „Балкан ПМС Груп“, трапезна вода „Блик“, „Сима Ойл“, ресторант „Нико“, FranGo, „Е-Маниа“ Park X Plovdiv, Fix.Me, Industrial Custom Bikes, bar&grill Malina и на всички приятели на колоездачния клуб.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*