Новини, Читателски, Шарен свят

Разговорите в нощното небе

Астрологични “чудеса”, колкото си искаш. Една карта, съставена на базата “някъде в Щатите”, където географските градуси са далеч от нашите /територията на БГ/, нашумя и успя да привлече напоследък голямо внимание.
Честно казано, когато интерпретацията дава положителна информация на хората, съм „о кей”, обаче любопитството и съмнението ми винаги вървят ръка за ръка. Та така и с тази “Звезда на Давид”, която пък Алена видя като “снежинка” /по-скоро/…
Аз пък направих друго! Така или иначе, обичам да наблюдавам звездното небе всяка вечер, три нощи подред си направих труда да го изследвам „по-така…” И, естествено, усилията ми бяха възнаградени. Открих нещо, което винаги е било пред очите ми, но някак е оставало скрито досега. Ако човек зарее поглед в нощното небе, ще види най-различни неща. Важното е да съзерцава небрежно и блуждаещо, без очаквания и без причина, освен насладата от гледката! Та, забелязах /както и друг път/, че всяка звездичка /така ни изглежда на нас – че е звезда/ вибрира с определена честота и съответно светлина. Ако се загледате достатъчно дълго, ще видите, че една такава звездичка трепти като морзовата азбука и предава /говори си/ на някоя друга с подобна вибрация. Можете и нея лесно да откриете, ако търсите.
Та, снощи беше много интересно на нощното небе! Открих две звездички, които много усилено си “говореха”… дълго-о-о-о време. Изведнъж се появи друга, която започна да кръжи около тях. Излъчваше повече и по-различна светлина. Направи няколко тегела около тях, пулсираше и след това се насочи в права посока! Последвах я с поглед… Отправи се към една ярка звезда бързо и стремително. Когато я достигна, спря и засия някак си по-силно. След това се изгуби от погледа ми, макар че не го отместих нито за секунда. Просто се “скри”, вероятно намали своето трептене, не зная…
Фигурите в нощното небе са интересни, многообразни и всяка нощ различни. Тези вибрации от звук и светлина общуват помежду си доста интересно и неразбираемо за нас /ха-ха-ха/. Ако сте достатъчно упорити, любознателни и открити… може и да дочуете обаче “интересни разговори”, защото “каквото е горе – такова и долу…”

Даниела Ангелова

Leave a Reply