Разясняват на 15 юли как могат да се ползват европейски средства

В четвъртък, на 15 юли, от 11 до 12.30 ч. екипът на Областния информационен център организира среща в конферентната зала на хотел „Арена” в града ни.
Ще бъдат представени проект на Споразумение за партньорство на Република България – националният стратегически документ, очертаващ рамката за управление на средствата от европейските фондове в България през програмния период 2021–2027 г., новите програми в обхвата на Кохезионната политика на ЕС, актуални и предстоящи възможности за финансиране на проекти през 2021 г., както и интегрираният подход за териториално развитие (инструментът ВОМР) и новият интегриран териториален подход (инструментът ИТИ).
Организаторите канят за участие представители на общинската администрация, бизнеса, образователни и културни институции, граждански организации, земеделски производители. Декларира се, че ще бъдат спазени изискванията за безопасност съгласно препоръките на Министерството на здравеопазването.
В същия ден от 13.30 до 15 ч. на централния площад „Захарий Зограф“ екипът на центъра организира приемна. Експертите ще могат да отговорят на всички желаещи по други въпроси, свързани с възможностите за финансиране с европейски средства.
Кампанията в областта ще продължи с посещение в Копривщица на 20 юли.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*