Ралица Кашинова закри сезона с бронзов медал на „Даймънд къп” в Скопие

Ралица Кашинова изпрати поредния си силен сезон с трето място и бронзов медал в категория „Бикини фитнес до 164 см” на международния турнир по бодибилдинг и фитнес „Даймънд къп”, състоял се на 12 и 13 октомври в Северна Македония.
Това бе второ участие за самоковката в Скопие, като тя дублира миналогодишното си класиране и отново се качи на почетната стълбичка при изключително силна конкуренция на състезателки от Полша, Турция, Унгария и България. Задачата на русокосата красавица бе допълнително усложнена и от тежкото вирусно заболяване, което я споходи в седмицата преди проявата. Въпреки това Рали запази самообладание и на сцената изглеждаше в перфектна кондиция.
„Турнирът бе много силен и се радвам, че завършвам сезона положително. Смятам, че целия български отбор се представи на висота и не случайно спечелихме и доста отличия”, сподели Кашинова за „Приятел”. Тя благодари от сърце на Велислав Нинов, който по свое желание подкрепял всячески родните участници в надпреварата.
Кашинова имаше и още един повод да празнува в последните дни, тъй като на 16 октомври нейната школа по фитнес аеробика стана на 1 година и ръководителката й получи много поздравления от доволните си възпитанички.
Въпреки завладелите я емоции Рали не оставя по-назад и обучението си в Националната спортна академия, където предстои в близко време да защитава дипломната си работа.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*