Ралица Кашинова развя българското знаме в Сърбия, завърши втора на турнир в Чачак

Ралица Кашинова се окичи със сребърен медал в категория „Бикини фитнес до 164 см” от международния турнир по бодибилдинг и фитнес „Даймънд къп” в Чачак, Сърбия, на 27 април.
Самоковката бе най-предно класираната българка при жените в Сърбия, като изпревари и своите сънароднички, които по-рано през сезона получиха по-високи оценки от нея на местна почва. Зад Рали останаха и още състезателки на домакините, Австрия и Русия.
Иначе България само може да се гордее с представянето на своите състезатели в Сърбия, където мъжете излъчиха двама шампиони, жените записаха второ и две трети места, а девойките ни заеха първо и второ място.
В рамките на три седмици Кашинова стана втора и първа на състезания в България, а сега подобри и върховото си постижение в международните турнири от веригата „Даймънд къп”, организирани под егидата на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес. Така чаровната ни съгражданка показва, че се намира в отлична спортна форма, което пък е похвално и за нейните теоретични знания, тъй като се подготвя сама.
Сега пред Рали предстои ново предизвикателство от веригата „Даймънд къп” в Букурещ, Румъния, на 11 май.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*