Ралица Кашинова се окичи със сребърен медал от турнира по бодибилдинг и фитнес „Хеброс”

Ралица Кашинова спечели сребърен медал от първото си състезание за 2019 г. – турнирът по бодибилдинг и фитнес „Хеброс”, състоял се на 13 април в Драматично-кукления театър „Константин Величков” в Пазарджик.
Чаровната блондинка имаше конкуренцията на още 12 дами в обединената категория „Бикини фитнес до 162 см”. След сравнителното позиране и индивидуалното представяне съдиите повикаха за финално излизане на сцената 6 състезателки. Тук Рали отново показа майсторско поведение и перфектно тяло и напълно заслужи мястото си на подиума. Това предизвика силни вълнения в залата, където най-шумна бе самоковската агитка, включваща роднини и приятели на Кашинова.
За отличното си представяне в Пазарджик нашето момиче заслужи медал и премия от 200 лв., както и… чувал с ориз – неизменна част от хранителния режим на състезателите по бикини фитнес.
„Доволна съм от представянето си, тъй като се подготвях за турнира напълно сама”, сподели Кашинова за „Приятел”. Тя разкри, че много са й помогнали заниманията по аеробика, които ръководи от есента на миналата година. „Момичетата са много приятни и тук, в залата, се разтоварвам както физически, така и психически. Благодарение на тези тренировки успях да запазя и състезателната си форма през последните месеци”, заяви Ралица, която има занимания по фитнес аеробика с пет групи по два пъти седмично.
Златния медал в категорията на самоковката спечели Александра Димитрова, която впоследствие стана и абсолютна шампионка сред победителките във всички категории.
Още в края на тази седмица пред Ралица Кашинова предстои ново изпитание – турнир „Пловдив”, който е и квалификация за балканското и европейското първенство. Целта на русокосото изкушение е място в топ 3, което гарантира участие в международните прояви.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*