Други, Новини, Спорт

Ралица Кашинова стана пета на „Даймънд къп” в Букурещ, неуредици я спряха за върха

Ралица Кашинова се класира за финала и завърши на пето място в категория „Бикини фитнес до 162 см” на международния турнир от веригата „Даймънд къп” в Букурещ на 11 май.
„Турнирът бе много силен, защото се проведе само седмица след европейското първенство в Испания и всички състезателки бяха в отлична форма”, сподели Кашинова за „Приятел”. Същевременно тя изрази огорчението си от организацията на проявата – първоначално била записана в по-горна категория, а впоследствие, на сцената, настанало объркване с появяването на нашето момиче в коронната й категория до 162 см. Отделно от това осветлението не било достатъчно, а съдиите нямали пряка видимост към стъпалата на участничките, които също би трябвало да се оценяват.
В крайна сметка победителка става румънка, която седмица по-рано е участвала в категория „Боди фитнес”, а не „Бикини фитнес”, на Евро 2019. Отгоре на всичко класираната на второ място испанка имала и по-малко наказателни точки от представителката на домакините…
„Аз лично съм доволна от представянето си, защото това е най-добрата форма, в която съм излизала на сцена през целия ми състезателен път”, категорична бе Рали. Тя сподели, че не таи лоши чувства към Румъния, тъй като е общувала с приятни хора, а това, по думите й, е най-голямото й удовлетворение.
Още днес, 17 май, чаровната ни съгражданка заминава за гръцкия остров Корфу, където на 18 май ще участва в Балканското първенство – може би най-важното състезание от календара й.

Делян Василев

Leave a Reply