Други, Новини, Спорт

Ралица Кашинова с пето място на Балканското първенство на остров Корфу в Гърция

Ралица Кашинова влезе във финала и завърши пета в обединената категория „Бикини фитнес до 164 см” на Балканското първенство по бодибилдинг и фитнес, състояло се на 18 май на остров Корфу в Гърция.
Самоковката се окичи със сребърен медал през 2018 г. и сега бе разочарована от класирането.
„Доволна съм от формата и представянето си, но явно ще трябва да свиквам с различните критерии на съдиите на всяко състезание в тази част на Европа”, сподели Кашинова, намеквайки за двойния аршин при оценяването на състезателките и факта, че в рамките на няколко седмици едни и същи участнички са класирани на коренно противоположни позиции.
Това бе последното, пето състезание за Кашинова от сгъстения й цикъл в рамките на последния месец, в който спечели един златен и два сребърни медала.
„Специалистите коментират, че това може да е опасно за здравето, но аз през цялото време се чувствах прекрасно и това значи, че съм се справила с подготовката”, изтъкна Ралица, която от тази година се готви самостоятелно.
Сега приоритет за Кашинова ще бъдат заниманията по фитнес аеробика в ръководената от нея Aerobic Dance Academy /ADA/.
„Няма да имаме дълга почивка дори и през лятото. Момичетата са много издръжливи и мотивирани и работата с тях ми доставя истинско удоволствие”, завърши усмихнатата млада дама.

Делян Василев

Leave a Reply