Реми и загуба за ФК “Рилски спортист”, Пиф с три гола от два мача

В последните си два двубоя «Рилски спортист» игра добре, но регистрира равенство и загуба и сега е на незавидното 15-о място във временното класиране.
Домакините и „Чавдар” /Етрополе/ завършиха 2:2 на 3 октомври на ст. „Искър“. Нашите изиграха наистина силен мач и могат само да съжаляват, че не стигнаха до трите точки. Отново в ролята на лидер за своя тим влезе плеймейкърът Ивайло Захариев-Пиф. От него идваха най-сериозните заплахи за вратата на етрополци, които така и не се справиха с находчивите действия на нисичкия халф и той на два пъти даваше преднина на „Рилски”. Захариев откри резултата с плътен удар в 15-ата минута, а впоследствие покачи на 2:1 с изненадващ изстрел от фаул в близкия ъгъл на вратаря. Междувременно още преди почивката гостите бяха изравнили с впечатляващ гол от далечна дистанция. Крайното 2:2 пък бе оформено едва 5 минути преди края.
В отложен мач от предишния кръг на 7 октомври на ст. „Бончук“ „Марек“ трудно надви „Рилски“ с 3:2. Още в началото Тихомир Крумов имаше малшанса да си отбележи автогол, но само 4 минути по-късно вездесъщият Ивайло Захариев с брилянтен удар от фаул изравни. Преди почивката дупничани отново дръпнаха напред, но малко след подновяването на играта Виктор Колев успя да възстанови равенството. Дузпа за игра с ръка в 67-ата мин. реши спора в полза на „Марек“ – 3:2, и остави отбора ни с човек по-малко. В добавеното време пък бе изгонен и Иван Иванов. Макар и в намален състав, нашите продължиха да атакуват и като по чудо не стигнаха поне до едната точка.
В следващия кръг – на 10 октомври, събота, от 16 ч. „Р. спортист“ гостува на „Пирин” в Гоце Делчев.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*