Реформаторският концерт “Всичко е в твоите ръце” покори Самоков

На 29 септември /понеделник/ кандидатите от листата на Реформаторския блок в София област подариха на самоковци специален концерт-спектакъл. Салонът на читалище-паметник “Отец Паисий” бе препълнен от приятели, съмишленици и симпатизанти на всякаква възраст.
Юристът Димитър Делчев, водач на листата, представи седемте приоритета на Реформаторския блок и подчерта: „Ние ще работим за връщане на доверието в държавните институции, като упражняваме властта в полза на хората, а не в полза на олигарсите.”
„Гласувайте с № 7 за Реформаторския блок! Нека заедно променим нашата България!” – каза още водачът за 26-и МИР. На сцената се изявиха и двамата кандидати от Самоков: Светлана Атанасова и Васил Зашкев, които дадоха своя принос към идеите на реформаторите.
Грандиозният концерт-спектакъл завърши с песните на Силвия Кацарова, сред които “Топъл дъжд”, “Бяла въздишка”, “Обещай ми любов” и др. Сред изпълнителите бяха и джаз дуетът Ани и Джаред, клуб “Келтски феникс” и певицата Станислава Василева, която накара присъстващите да настръхнат с космическото “Излел е Дельо хайдутин”.

Обръщение към самоковци на Димитър Делчев, водач на листата за 26-и МИР /София област/:

„За последните 6 месеца се промениха много неща: Реформаторският блок се превърна от политически съюз в стабилна коалиция, спечели мандат в Европейския парламент, разшири се с още две партии, спомогна за падането на едно безобразно правителство и сега е на прага на сериозен успех на предстоящите парламентарни избори. За първи път от тринайсет години автентичната десница в София област има реална възможност да направи така, че да бъде представена в българския парламент. Всичко това е в нашите и вашите ръце!
Дългото чакане трябва да ни е научило на важни уроци. Хората искат да гласуват за личности. За тях кандидат-депутатите трябва да бъдат достойни хора, които са доказали лични качества и експертност в своята сфера.
Реформаторският блок ще се бори за облекчаване на условията за инвестиции, особено в малки и средни предприятия. Българска банка за развитие, която е създадена за подпомагане на именно такива предприятия, трябва да спре да дава средства на близки до олигарсите фирми, а да ги насочи към истинските предприемачи.
В сферата на туризма сме предвидили мерки, с които да се стимулират хотелиерите, туристическите агенти и оператори да се развиват устойчиво, а не да им се пречи с тежки административни процедури. Имаме условията да развиваме не само традиционния зимен и летен туризъм, но също и културно-историческия, балнео и спа туризма.
Време е държавата да спре да възприема работещия бизнес като дойна крава, а вместо това да му помага. Така например, когато на територията на община Самоков има завод за военно оборудване, един традиционно силен сектор за България, държавата трябва да се погрижи чрез своите дипломатически и икономически представителства да разшири пазарите на продукцията в чужбина. Новите пазари значат нови приходи, нови работни места и по-голяма печалба и данъци, от които всички печелят.
Даваме си сметка обаче, че без законност и справедливост в обществото всичко, което постигнем, ще бъде временно и обратимо. Ето защо планираме да дадем бърз старт на операция „Чисти ръце“ в съда, прокуратурата и държаната администрация и да започнем борба с корупцията, която непрекъснато ни дърпа назад. Трябва да започнем да си спазваме законите.
Реформаторският блок отива на следващите избори по-силен от всякога. Смело можем да кажем, че единствената разлика между предходния и бъдещия парламент ще бъде Реформаторският блок. От вас зависи дали разликата ще е голяма или малка. Гласувайте с № 7 за блока! За да променим България!”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*