„Рилец” /Говедарци/ смаза „Обеля” с 4:0 и е на полуфинал в турнира за Купата на Витоша

Отборът на „Рилец” разгроми „Обеля” с 4:0 на 12 август на стадиона в село Железница и по категоричен начин си осигури място в полуфиналите на летния подготвителен турнир за Купата на Витоша. Говедарчани играха по-добре през всичките 90 минути на срещата и напълно заслужено разгромиха съперника си.
Два гола преди почивката отбеляза Петър Вардаров, а след антракта точни за тима от най-голямото село в община Самоков бяха юношата Боян Шуманов и Красимир Вардаров. Последният е и голмайстор на „Рилец” до момента, като с отбелязаните от него 3 гола в 3 мача заема третото място в класацията за голмайсторския приз на надпреварата.
Със събраните 6 точки възпитаниците на треньора Георги Кацарски заеха второто място в групата след безгрешния лидер „Гранит” /Владая/. „Рилец” ще спори за място на финала в турнира с домакините от „Железница”, които спечелиха другата група след тройна въртележка с „Надежда” /Доброславци/ и втория отбор на елитния „Витоша” /Бистрица/. Другият финалист ще бъде определен от мача „Гранит” – „Надежда”. Мачовете ще се играят на един от най-високо разположените терени в България – този в Железница, в неделя, 19 август.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*