„Рилец” /Говедарци/ с първа тренировка за 2021 г., уговори 3 контроли

Отборът на „Рилец” започна в средата на януари подготовката си за пролетния дял на Областната футболна група София-изток. Възпитаниците на треньора Георги Кацарски посрещнаха заниманието с бодро настроение и голямо желание за игра. Засега не се предвижда привличането на нови попълнения, но от щаба на тима са категорични, че селекцията е отворен процес. Така Георги Асенов си остава последния играч, който се присъедини към редиците на „Рилец”. Бившият защитник на „Гранит” /Владая/ обаче записа вече няколко срещи за отбора през есента на миналата година.
Междувременно стана ясно, че от ръководството на клуба са уредили три контролни срещи. Първата от тях ще се състои на 30 януари, а съперник в нея ще бъде „Орловец” /Кокаляне/. Седмица по-късно опонент на „Рилец” ще бъде „Петърч”, а за 20 февруари е насрочена проверката срещу „Армейци” /Кюстендил/. Все още се търси съперник за последната дата – 27 февруари.
След изиграването на деветте кръга от есенния полусезон „Рилец” заема четвърто място в класирането. Говедарчани имаха трудно начало на сезона, но впоследствие записаха четири поредни победи и с актив от 14 точки се изкачиха в горната половина на таблицата. Лидер е „Костенец” с 19 т., следван от „Козаро” /Ботевград/ и „Ракитин” /Трудовец/ с по 16, „Рилец” с 14 и др.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*