Новини, Спорт, Футбол

„Рилски” без половин отбор срещу дубъла на “Левски” на “Герена”

Петима основни футболисти няма да са част от „Рилски спортист” през пролетта. Това са бековете Венцислав Димитров, и Тихомир Крумов, Евгени Гроздин, щурмовакът Борислав Кралев и универсалният Борислав Гюлеметов. Венци се контузи през ноември миналата година и повече изобщо не се появи в Самоков, Крумов прие офертата за договор на „Ботев” /Вр/, Гроздин и Кралев преди броени дни преминаха в редиците на „Сливнишки герой”, а Гюлеметов очаква документите си за пребиваване в далечна Швеция, където се подвизаваше в последните 2 сезона.
С отбора не тренират юношата на клуба Даниел Дюлгеров-Неескенс и вратарят Борислав Апостолов, които имат лични ангажименти. С болки в коляното пък продължава да е халфът Никола Бойчев, чиято контузия все още не е окончателно отшумяла.
Въпреки големите проблеми с окомплектоването на състава „Рилски” се показа като корав отбор в първата контрола – гостуването на столичния „Септември” /2:2/.
Утре /30 януари/ нашите момчета се изправят срещу дубъла на „Левски” във втората си проверка. Мачът е на игрището с изкуствена настилка на „сините” на „Герена”, а началният час на спаринга е 11.00.

Leave a Reply