Новини, Спорт, Футбол

„Рилски” извъртя 2:2 с „Левски” в Чепинци, на старта гостуваме в Разлог

“Рилски спортист” завърши 2:2 с “Левски” (Чепинци) в генералната си репетиция преди старта на първенството на Югозапад. Контролата се състоя на 1 август на стадиона на новака в групата, а головете за нашия тим отбелязаха халфовете Динко Димитров във 2-ата и Денис Бучев в 3-ата мин. Шеметното начало за нашите обаче не стигна за победа и в крайна сметка тимът ни трябваше да се задоволи с равенството.
Силен неофициален дебют за “Рилски” направи централният бранител Юлиян Чапаев. Юношата на “Славия”, който за последно се подвизаваше в регионалните лиги на Германия, оформи стабилен тандем с Виктор Колев в средата на защитата. Участие в мача не взеха трима опитни играчи – вратарят Стилиян Бонев, защитникът Иван Иванов-Матераци и острието Ивайло Захариев-Пиф. Очакванията на треньорския щаб все пак са поне двама от тях да бъдат на линия за старта на шампионата срещу “Пирин” в събота, на 8 август, от 18 ч. в Разлог, където самоковският отбор ще бъде воден за първи път в официален двубой от новия си треньор Владимир Иванов-Фугата.
Проверката срещу селекцията от Чепинци бе втора за нашите в подготвителния период, в първата те паднаха с 0:1 на свой терен от завърналия се в групата състав на “Велбъжд” (Кн).
Междувременно отново бе разрешено присъствието на публика на спортни събития на открито. Изискването е зрителите да не заемат повече от 50 % от капацитета на стадиона или площадката, да са разположени през седалка и при дистанция от метър и половина.

Leave a Reply