“Рилски” излиза днес срещу лидера, шеф хвали Младенович

Стадион “Искър”. Снимка: Радослав Каймаканов

“Рилски спортист” приема лидера в класирането “Сливнишки герой” в среща от третия кръг на Югозападната “В” група. Двубоят е днес от 18 ч. на ст. “Искър”.
Тимът от Сливница тръгна доста добре в първенството, като в първите два кръга събра максимален актив от точки – 6, с голова разлика 10:2. Нашите момчета пък взеха само една точка от визитите си на “Вихрен” /Сандански/ и “Пирин” /ГД/ и сега заемат фаталната 13-а позиция.
За сблъсъка със “Сл. герой” се очаква старшията Петър Аджов да предприеме няколко промени в състава. Нападението вероятно ще води Георги Митров. Колегата му в офанзивен план – Неманя Младенович, пък ще пропусне и тази среща поради липса на работна виза. Това обаче не попречи на председателя на Управителния съвет на клуба Николай Вуков да похвали сърбина.
“Неманя е много качествен състезател. Млад е, много е трудолюбив и възпитан. За качествата му няма какво да говоря – притежава вроден инстинкт към гола. Надявам се само час по-скоро документите му за пребиваване в страната ни да бъдат готови, за да можем да го използваме в мачовете от първенството”, сподели Вуков.
Младенович впечатли с изявите си в контролите със “Струмска слава” /2:1/ и с “Рилец” /5:0/, в които реализира общо три попадения.
Другият чужденец, носил екипа на “Рилски” при подготовката – Давид Мигел, пък окончателно е отпаднал от сметките на треньорското ръководство. Испанецът се отчете с гол и асистенция в спаринга с „Велбъжд” /Кн/, но явно това се е оказало недостатъчно клубът ни да го картотекира.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*