Новини, Спорт, Футбол

„Рилски” – „Марек” – 1:1, Крушарски изгледа мача на живо

Снимка: архив

Собственикът на „Локомотив” /Пд/ Христо Крушарски изгледа контролата „Рилски спортист” – „Марек” /1:1/, състояла се на ст. „Искър” на 16 юли. Босът на „смърфовете”, който се беше настанил в ложите на сектор „А”, привлече погледите на зрителите по трибуните.
Както е известно, Крушарски води преговори с ръководството на „Рилски” да направи клуба сателит на елитния „Локо”. За момента обаче не се знае дали това ще стане и кога. Очаква се повече яснота по казуса в близките дни.
Домакините започнаха по-активно и въпреки че излязоха без половин дузина титуляри, съумяха да поведат чрез Йоакин Ръсовски в 19-ата минута. Халфът, който по принуда застана на върха на атаката, прати топката в мрежата след отличен пас на Кристиян Додов. 15-ина минути по-късно гостите от Дупница възстановиха статуквото чрез Робертин Атанасов.
Дебют с оранжевата фланелка направиха някои от новите попълнения на самоковци. Под рамката на вратата застана стражът от школата на “Левски-Раковски” Йордан Кръстев, който се отличи с ефектни намеси. В защита игрови минути записа Георги Петров, а в халфовата линия се раздаваха Веселин Георгиев и Доменик Аврамов. Последният остана на терена само през първото полувреме като превантивна мярка заради скорошната си контузия в коляното. Христо Митев остана извън състава заради травма в адукторите, а Ивайло Христов изобщо не бе на стадиона.
Поради различни причини пък терен не помирисаха Красимир Гьорев, Росен Пътников, Никола Бойчев, Иван Гемеджиев и Ивайло Захариев. Васко Киров все пак стисна зъби и влезе в игра въпреки проблемите с кръста, мъчили го през последните дни.

Leave a Reply