Новини, Спорт, Футбол

“Рилски” пробва испански халф в днешния спаринг с “Велбъжд” /Кн/

Испанският офанзивен халф Мигел се очаква да дебютира за “Рилски спортист” в днешната контрола с “Велбъжд” /Кн/ от 18,00 ч. на ст. “Искър”. Ибериецът вече направи първа тренировка под ръководството на наставника Петър Аджов, като остави добри впечатления с качествата си.
Мигел най-вероятно ще получи 45 минути да се докаже и в игрова обстановка, като само от него зависи дали ще остане в Самоков през новия сезон.
Нападението ни пък ще бъде водено от сърбина Неманя Младенович, който в проверката със “Струмска слава” /2:1/ реализира хубав гол за 1:0. Неговият пробен период продължава, а яснота около това дали ще остане в отбора за новото първенство ще има най-рано след седмица.
В същото време от ръководството на “Рилски” споделиха, че въпреки обилните валежи в нощта на четвъртък срещу петък тревното покритие на ст. “Искър” е в отлично състояние.
“Каквото зависи от нас, сме го направили. По-важното е какво ще покажат момчетата. Победата с 2:1 над “Струмска слава” показва, че сме на прав път, дано и срещу “Велбъжд” да имаме поводи за оптимизъм”, споделиха от управата на клуба ни.

1 Comment

  1. nemanja

    Nemanja Mladenovic,ne Kovacic

Leave a Reply