„Рилски” сефтоса новите екипи с победа

С нови модерни екипи излязоха на терена в неделя, 23 октомври, футболистите на „Рилски спортист” за домакинския двубой със „Свобода” /Пещера/. Основният мотив, както повелява традицията в последните 10 години, е оранжевия цвят, като се отбелязва и по-голямо присъствие на черното, което замества изцяло синия цвят. Фланелките сега са оранжево-черни, гащетата – черни, а калците – оранжеви. По този начин има леко отдалечаване от първоначалните оранжево-сини екипи, в каквито цветове са и седалките на ст. „Искър”, но това със сигурност не е фатално. Доказателство бе и постигнатият успех срещу гостите от Пещера с 2:1.
Самата екипировка е дело на българската фирма за спортни облекла Jumper, обличала в миналото и националните отбор по джудо и таекуондо, гимнастиците на ЦСКА, както и футболните клубове „Берое“, „Миньор“ /Пк/, „Ботев“ /Вр/, „Миньор“ /Раднево/, „Сливнишки герой“, „Витоша“ /Бистрица/ и др. Ето какво пишат от управата на компанията на официалния си сайт:
„Фирма „Джъмпер” ЕООД е създадена през 2003 година. Основният предмет на дейност е търговия и производство на спортни облекла. Благодарение на своя млад и амбициозен колектив фирмата бързо успява да се наложи като една от водещите на българския пазар в този бранш.
Продуктите на Jumper се отличават със стилен, модерен дизайн и висококачествена изработка. С нестандартните си идеи създава голямо разнообразие от спортни облекла и успява да спечели доверието на своите клиенти. В резултат на усърдния труд на служителите си фирмата излиза и на чуждите пазари – от 2004 година разполага с официални дистрибутори в Сърбия, Македония, Румъния, Черна гора, Босна и Херцеговина, Косово, Албания и Хърватска. Носителка е на наградата „Златен лъв” в бранш спортни стоки на Национално търговско изложение „Произведено в България” за 2005, 2006, 2007 и 2008 г.
Jumper се занимава още и с проектиране и изграждане на изкуствени терени и настилки.”

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*