Баскетбол, Новини, Спорт

„Рилски” се изправя срещу „Берое” в последния си мач за годината

Мъжкият представителен тим на „Рилски спортист” посреща „Берое” в последния си двубой за 2013 година. Сблъсъкът е днес /27 декември/ от 18.00 ч. в „Арена Самоков”.
Букмейкърът Sportingbet дава коефициент 1.035 за нашите момчета, докато за старозагорци ставката е 8.50.
В редиците на самоковци под въпрос до последно ще бъде лекуващият травма в глезена център Станислав Ваклинов. 207-сантиметровият исполин пропусна последните две срещи на своите – с „Муреш” в Еврочалъндж и срещу „Черноморец” в НБЛ. Надеждите на наставника Росен Барчовски са Ваклинов да бъде на линия за срещата със старозагорци. В случай, че не е напълно възстановен обаче, Станислав със сигурност няма да се появи на паркета.
Плеймейкърът Уил Уокър пък, който през последния сезон защитаваше цветовете именно на „Берое”, днес ще е от другата страна на барикадата. Уокър ще даде всичко от себе си да срази бившия си отбор, още повече, че 2 дни след сблъсъка – на 29-и декември, американецът ще отбележи своята 26-а годишнина.
Стигне ли до успеха срещу тима от Стара Загора, „Рилски” почти сигурно ще приключи годината на 4-о място. За целта е нужно и „Левски” да се справи с „Балкан” у дома.

Leave a Reply