„Рилски спортист” завърши поредицата от контроли с равенство 1:1

В последната си контрола преди началото на шампионата в Югозападната Трета лига футболният „Рилски спортист” завърши наравно 1:1 с четвъртодивизионния „Бенковски” /Костенец/. Мачът се игра на 4 август на ст. „Искър”. Гостите откриха резултата след колективна грешка в отбраната на „Рилски”, но още до края на първото полувреме Ивайло Захариев-Пиф изравни от дузпа. Именно техничният плеймейкър се очаква да бъде щатен изпълнител на 11-метрови наказателни удари и в хода на кампанията в Трета лига.
През втората част футболистите на „Бенковски” се поизнервиха и ядосани от отсъжданията на главния арбитър Милчо Шуманов безцеремонно напуснаха терена.
Така „Рилски спортист” завърши поредицата от шест проверки преди първенството в трета дивизия с актив от по 2 победи, 2 равенства и 2 загуби.
Най-големите опасения за треньора Петър Аджов са свързани с представянето на тима в нападение. В момента той разполага само с една „деветка” – Кольо Чахов, който през миналия сезон играеше предимно като крило.
Другият сериозен проблем за треньорския щаб е контузията на универсалния боец Виктор Младенов, който скъса връзки на коляното още в първата контрола срещу „Локомотив” /Пловдив/, загубена с 0:1.
„Рилски спортист” започва участието си в Югозападната Трета лига с тежко гостуване на „Оборище” в Панагюрище на 11 август.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*