„Рилски спортист“ започва подготовка за новия сезон на 28 юни

Адалберт Зафиров остава начело на „Рилски спортист“ и за новия сезон в Югозападната Трета лига. Специалистът замени Николай Николов-Чезето и Христо Джоджов, които не успяха да вкарат тима в първата десетка на дивизията през пролетта на миналия сезон. Зафето започна много силно престоя си в Самоков, но завърши годината със седем последователни срещи без победа. Въпреки това той получи кредит на доверие от ръководителите на тима и ще има за задача да превърне „оранжевите“ във основен фактор за челните позиции в следващото издание на Югозападната Трета лига.
За целта тимът ни ще започне подготовка на 28 юни, когато се очаква на ст. „Искър“ да се появят и доста нови футболисти. Засега имената им не са известни, а преговорите продължават, като се очаква сериозно движение на приходящи и напускащи състезатели.
Хубавата новина за любителите на футбола в региона е, че през новия сезон шампионатът отново ще се състои по стандартния си формат с 20 отбора и 38 кръга, а не както в последната година да се разделя на две регионални подгрупи и впоследствие на Първа и Втора група.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*