„Рилски спортист” няма спирка, мачка и в Албания!

Снимка: Ивайло Андреев, www.rilskibasket.com

Изключителната победна серия на „Рилски спортист” продължи и при вчерашното гостуване на „Тирана” в Албания, спечелено с категоричното 99:78. Самоковци наложиха надмощието си още в началото на двубоя и като че ли рано-рано прекършиха мечтите на домакините. Българският състав спечели първата четвърт с 34:17, а после така и не погледна назад. Това бе четвърти пореден успех за „Рилски” в Балканската лига, без да броим победата над „Куманово”, тъй като македонският тим бе изключен от надпреварата.
Завърналият се в „Рилски” Еван Равънел направи отлично включване от резервната скамейка. 28-годишният американец завърши мача с „дабъл-дабъл” от 17 т. и 10 борби. Мартин Маринов също се отличи със 17 пункта, а Дерек Райт и Шелдън Джетър се отчетоха с по 14 т.
Още вдругиден – в четвъртък, 7 декември, от 19.30 ч. нашите отново ще излязат на паркета в сблъсък от Балканската лига – при гостуването си на косовския „Башкими” в Призрен.
„Рилски спортист”: Райт 14, Джетър 14, Бозов 11, Георгиев 10, Тейлър 8 /Равънел 17, Маринов 17, Иванов 2, Франсис 2, Маринчешки 2, Васов 2, Гелов/.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*