„Рилски спортист” падна от „Сливнишки герой” пред погледа на Даниел Боримиров

Снимка: архив

„Сливнишки герой” победи с 1:0 гостуващия „Рилски спортист” на 27 февруари. Срещата бе част от програмата на 19-ия кръг на Югозападната Трета лига и се игра на 27 февруари на стадиона в Сливница.
Футболистите на двата тима изиграха вълнуващ за стандартите на третото ниво на футбола у нас двубой, но не показаха необходимата концентрация и класа в офанзивен план и така мача се реши от само едно попадение. То падна в средата на втората част, когато Марио Йорданов вкара за домакините от дузпа.
Бившият национал и герой от САЩ`94 Даниел Боримиров изглежда мача в компанията на главния мениджър на „Сливнишки герой” Венцислав Рангелов.
Друг любопитен момент бе свързан с назначението на Павлета Рашкова за асистент на главния съдия Димитър Димитров. Дамата вече натрупа солиден отип в Трета лига, а сега също остави добри впечатления с отсъжданията си, заедно с колегата си от другата страна на терена Радостин Бодуров.
Както е известно, „Рилски” трябваше да изиграе първия си мач от пролетния полусезон на 20 февруари срещу „Пирин” (Разлог). Неблагоприятните за футбол метеорологични условия в Самоков обаче отложиха дуела първоначално за 4 дни, а впоследствие – за неопределено време.
В следващия кръг нашите момчета са домакини на „Балкан” (Ботевград).

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*