Новини, Спорт, Футбол

“Рилски спортист” приема “Витоша” в четвъртък от 14.00 часа на ст. “Искър”

Отложеният мач от 11-ия кръг на Югозападната “В” група между “Рилски спортист” и “Витоша” /Бистрица/ ще се играе на 13 ноември /четвъртък/ от 14.00 ч. на ст. “Искър”. Решението е на Зоналния съвет към БФС, който информира двата отбора.
Двубоят трябваше да се състои на 26 октомври, но падналият 30-сантиметров сняг провали изиграването на срещата и тя логично бе отложена.
От зимната обстановка в края на миналия месец сега няма и следа, това ясно си пролича по време на сблъсъка между “Рилски” и “Оборище” тази неделя. Тревното покритие на стадиона е в отлично състояние, което е добра предпоставка за стойностна игра.
Самоковци нямат друг избор освен да се хвърлят за 3-те точки, тъй като след загубата с 1:3 от “Оборище” в последния кръг съвсем затънаха в класирането. Евентуален успех над “бистришките тигри” би помогнал на тима ни да измести “Места” от 13-ото място в подреждането.
До края на есеснния полусезон “скиорите” имат да изиграят още два мача – гостуване на “Конелиано” на 16 ноември и домакинство на “Балкан” /Варвара/ другата неделя, на 23 ноември.

Leave a Reply