„Рилски спортист” с нов силен мач, изпусна „Балкан” в Ботевград

Трети пореден стойностен двубой изигра „Рилски спортист” при нулевото си равенство като гост на „Балкан” в Ботевград на 25 август.
Вратарят на самоковци Стилиян Бонев не е допускал попадение във вратата си вече в продължение на 272 мин. Той се намеси решаващо на няколко пъти и в мача с ботевградчани, но като цяло гостите бяха добре организирани в дефанзивен план и не допуснаха много опасности пред своя страж. От другата страна на игрището Кольо Чахов на два пъти удари гредата за „Рилски”, а веднъж това стори и централният защитник Иван Иванов. Бранител на домакините пък изби от голлинията мощен удар с глава на Тихомир Крумов. Изгодни ситуации за гол пропуснаха и Александър Иванов и Ивайло Захариев-Пиф, който бе заменен още през първото полувреме заради разтежение от дебютиралия Алек Манолов.
„Доволен съм от играта на момчетата през целия мач, като особено в първите 35 мин. те бяха перфектни! Жалко, че не стигнахме до заслужена победа”, коментира след срещата треньорът Петър Аджов.
Със спечелената точка в Ботевград самоковският състав запази 6-ото си място в класирането. В следващия кръг нашите момчета приемат на 1 септември, събота, от 17 ч. лидера „Пирин” /Разлог/.
„Рилски спортист”: Бонев, Янков, Ив. Иванов, Колев, Рогозански, Ал. Иванов, Михайлов, Крумов, Захариев /35-Манолов/, Аврамов /55-Шопов/, Чахов /88-Ив. Иванов/.

Делян Василев

Можете да харесате