„Рилски” стигна до престижно 2:2 с „Локо” /Сф/ след късен гол на Езан-Франк Оливие

Котдивоарецът Езан-Франк Оливие донесе престижно равенство на „Рилски спортист” във втората контрола по време на зимната подготовка на тима. Снажният футболист засече с глава центриране от корнер в последната минута на мача с третия във временното класиране на Втора лига „Локомотив” /Сф/ и оформи крайния резултат 2:2. Преди това столичани повеждаха на два пъти чрез Марио Йорданов и Николай Цветков, а за временното 1:1 се разписа защитникът на „Рилски” Тихомир Крумов.
„Това бе полезна проверка. Заедно с Петър Аджов приложихме различна тактика и смятам, че не сбъркахме. Доволен съм от момчетата, играха много концентрирано и не се дадоха на отбор, който преди няколко дни разгроми с 4:0 „Хебър”, коментира след контролата треньорът на самоковския състав Воин Войнов. Той добави, че е доволен от представянето на дошлите на проби футболисти, включително от героя Оливие и неговия сънародник Кофи Анри. Едуард Мечикян пък се понрави с изявите си под рамките на вратата въпреки грешката си при първия гол на „железничарите”.
В последния ден на януари – сряда, 31-и, „Рилски” ще премери сили с 8-ия в Северозападната Трета лига „Спартак” /Плевен/ на един от стадионите на Националната спортна база на БФС в софийския квартал „Бояна”. Три дни по-късно – в събота, 3 февруари, нашите момчета ще срещнат младежите на елитния „Септември” /Сф/.

Снимка: Светослав Табаков, www.gong.bg

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*