Новини, Спорт, Футбол

„Рилски” с първа контрола – приема „Костинброд” в неделя

Седмица преди старта на първенството в Югозападната „В” група ФК „Рилски спортист” ще изиграе първата си и вероятно последна контрола в предсезонната подготовка. Тази неделя – на 12 август, от 18 ч. на ст. „Искър” възпитаниците на Петър Аджов ще премерят сили с тима на „Костинброд”.
Участие в проверката ще вземе новото попълнение Иван Джамбазки, който бе одобрен от треньорския щаб и ще защитава клубната фланелка през новия сезон. Миналият през школата на „Левски” халф дори се очаква да попадне в титулярния състав с оглед на добрите игри, които показа през последните две седмици.
Извън групата за мача остават опитните Димчо Маринов и Иван Гемеджиев, които ще бъдат натоварвани по-малко през сезона.
„Момчетата са готови за старта на шампионата. Подготовката мина нормално и сега вече е ред на официалните срещи. Проверката с „Костинброд” ще е генерална репетиция за отбора преди старта на първенството следващата седмица”, сподели старшията Аджов.
Междувременно в столицата бе изтеглен жребият за „В” групите. Според програмата в първия кръг на новия шампионат на Югозападната дивизия – на 19 август, неделя, „Рилски” гостува на „Чепинец”. Седмица по-късно нашите момчета приемат „Германея” /Сапарева баня/.

Leave a Reply