„Ритъмът на планината” отново ще разтърси Самоков на 22 септември в парк „Крайискърец”

В събота, на 22 септември, в новия парк „Крайискърец” ще се състои осмото поредно издание на младежкия музикален фестивал „Ритъмът на планината”.
Организаторите от „Либърти рекърдс” и Младежкия парламент са предвидили разнообразни музикални и арт работилници през деня /след 11 ч./, които са отворени за всички. Към 16.30 ч. пък се предвижда провеждането на викторина във връзка с честването на същата дата на Деня на независимостта.
Концертът – може би най-очакваната част на проявата, започва час по-късно. Специален гост ще бъде популярната поп певица Прея, чиито изпълнения ще бъдат акомпанирани на живо от бенд в състав: Евден Димитров /бас/, Божидар Василев-TromBobby /тромбон/, Богомил Енчев /барабани/ и Волен Милчев /вокали/.
На сцената ще излязат самоковския хип-хоп изпълнител Никола Чолаков, Николай Геранлиев-Герата, реге изпълнителите NRG_D и Nik Upliftah, както и редовните участници във фестивала от Yambadon Crew – първата българска група, посветила се на ритъм традициите на Западна Африка. Момичетата от танцово студио „Кати” също традиционно ще задават ритъм на присъстващите, а те пък ще бъдат поздравени и от детската вокална група „Медени звънчета”. Впоследствие купонът ще продължи с афтър парти в „Хъб-а”.
„Бунтът на хип-хоп културата и енергията на реге музиката ще се издигнат високо над планината, сливайки се със звуците на африкански джембета и топлите тонове на r’n’b, соул и поп музиката. Не правим „Ритъмът на планината“ с комерсиална цел, така че не се притеснявайте за цени на билети – достатъчно е да донесете якото си настроение и да дарите с усмивката си артистите и организаторите, които са се потрудили здравата и на добра воля, за да направят този съботен ден специален за вас”, заявиха инициаторите на проявата.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*