Румен Дамянов стана член на Сдружението на писателите

Снимка: https://samokov-writers.blogspot.com/, архив

Общо събрание на Сдружението на писателите в Самоков се състоя на 12 януари в Туристическия информационен център.
Председателят Васил Лазаров отчете работата на организацията през миналата година. Впечатление направиха сериозната организационна и обществена дейност, разгърнати от Управителния съвет и членовете на сдружението през сравнително краткия период на неговото съществуване от учредяването му през м. г. досега.
Огласено бе, че в проектобюджета на Общината, който предстои да се гласува на сесията на 31 януари, са предвидени 4000 лв. за издаване на книги на автори – членове на сдружението.
Прочетено бе предизвестие за напускане на сдружението от страна на досегашния секретар Владимир Кабрански. За нов член на ръководството и за организационен секретар присъстващите избраха Яна Василева. За отговорник по информационното обезпечаване на дейността на сдружението пък бе избран Делян Василев.
Решено бе да се намали срокът на предизвестие за свикване на следващи събрания от един месец на една седмица. Съгласно друго решение бе предвидено да се организира през годината литературен конкурс за млади автори на възраст до 30 години. Приет бе и нов член на сдружението – Румен Дамянов.
В събранието освен председателя Васил Лазаров, Яна Василева и Делян Василев, участваха зам.-председателят Христо Христов и членовете на сдружението Василка Войнова, Георги Захов, Димитрина Божилова и Иван Ненов.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*