Новини, Спорт, Футбол

Самоковецът Тодор Вуков триумфира на… плажен футбол

Студентът Тодор Вуков допълни самоковските успехи в спорта, като стана университетски шампион на България по… плажен футбол! Тошко триумфира с титлата като част от тима на Студентския съвет към Университета за национално и световно стопанство /УНСС/, участвал в 6-ите летни университетски спортни игри в крайморския комплекс „Камчия”.
„Организацията на турнира по плажен футбол бе отлична. Участваха девет отбора, като мачовете бяха много оспорвани”, коментира за „Приятел” младежът. Самият той е реализирал и един гол в надпреварата.
„За мен беше чест и удоволствие да играя със съотборниците ми и да побеждаваме заедно. Смятам,че спечелихме турнира благодарение на колектива, задружността, мотивацията и непримиримия ни дух и воля за победа”, анализира Вуков.
Тодор Вуков е студент в специалност „Социология, антропология и науки за културата” и сега започва своята трета година в УНСС. Младият ни съгражданин сподели, че харесва изучаваните дисциплини и се радва, че от тази година е част от Студентския съвет, който защитава общите интереси на студентите и докторантите и служи като форма за връзка между студентите и управляващите органи на университета. Вуков е щастлив с избора си на висше учебно заведение и заяви, че в УНСС е срещнал страхотни преподаватели.

Делян Василев

Leave a Reply