Самоковската структура на ГЕРБ-Жени събра над 3000 лв. от кулинарна изложба-базар

По случай Деня на родилната помощ структурата на ГЕРБ-Жени в Самоков организира на 22 януари във фоайето пред офиса на партията в бившия партиен дом деветата си поредна благотворителна изложба-базар.
Очакванията на организаторите бяха надхвърлени – броят на кулинарните произведения и на желаещите да ги закупят надмина 80. Професионалисти и любители бяха сътворили оригинални и вкусни плата, баници, зелници, погачи, торти. Някои участници проявиха двукратна благотворителност, като не само се изявиха със свои изделия, но и закупиха част от представените кулинарни шедьоври. Стана ясно, че по-голямата част от събраните общо 3175 лв. ще отидат за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми, а останалата сума ще бъде използвана за други благотворителни цели. 
По традиция жените от фолклорната група при читалището в Доспей поздравиха лекарите и акушерките, а от местната партийна структура им подариха кърпи и сапуни.
Проявата уважиха депутатите д-р Александър Александров, Валентин Милушев, Васил Цветков и Радослава Чаканска, зам.-кметът Сия Шехтанова, представители на съседни общини.
Председателката на ГЕРБ–Жени в Самоков Гиргина Рангочева благодари на кулинарите и на всички благотворители и изрази убеденост, че и в бъдеще подобни благородни инициативи ще обединяват хора с различни професия и възраст, етнос, вероизповедание и политически разбирания.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*