Самоковски съдия свири в Самоков финала за Суперкупата

VIP DENT. Снимка: Радослав Каймаканов

VIP DENT /Пловдив/ стана носител на Суперкупата на Българската асоциация по минифутбол след като победи с 4:3 на финала в Самоков на 22 февруари на електрическо осветление Bulgari Ataka /София/. Двата отбора бяха спечелили най-силните турнири по футбол на малки вратички в страната – Шампионската лига и за Купата на България.
Честта да бъде домакин на двубоя имаше комплексът в двора на Спортното училище със стопанин Георги Георгиев. Съдия бе също самоковец – Милчо Шуманов.
Преди началото на двубоя бе изпълнен химнът на Шампионската лига. Срещата се радваше на сериозен интерес сред обществеността, а няколко телевизии заснеха двубоя и церемонията. Финалистите дори бяха подкрепяни от агитки със знамена и плакати. След много драматични моменти пловдивските футболисти заслужиха купата и златните медали, а среброто остана за столичани.
Делегатът от София Паланков остана изключително доволен от организацията и поздрави специално съдията и домакините.
Дербито бе и предвестник на новия сезон, който се открива през март. В него ще се включат и три състава от града ни – „Гаднярите”, които са победители от „Суперлига Самоков 2013”, и техните подгласници – „Бригада” и „Елит”. Участието на самоковските състави безспорно е голям успех. През април пък ще започнат и срещите от новата „Суперлига Самоков – 2014”.

Снимка: Радослав Каймаканов

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*