„Самоковци за Самоков” избраха кандидатите си за общинари

Списък от 26 имена – кандидати за общински съветници, утвърди общото събрание на сдружение „Самоковци за Самоков”, състояло се на 11 септември в читалище-паметник „Отец Паисий”.
Огромно мнозинство – 105 души от присъстващите общо 109, се съгласиха с предложението листата да се води от председателя на сдружението и досегашен председател на 5-членната група съветници на „Самоковци за Самоков” инж. Петър Георгиев.
В листата са и досегашните съветници Пламен Ангелов, д-р Димитър Панев и Розелина Вълкова. Стоян Пашов – досегашен общински съветник от сдружението, предварително обяви, че няма да се кандидатира за нов мандат поради служебната си ангажираност и дейността си като председател на читалището.
В листата са включени и Стефанка Митрева, Евтим Михайлов, Ралица Стоянова, Георги Йончев, Петър Въжаров, Вергиния Гьошева, Васил Кънев, Петър Трохаров, Надежда Кьосева-Иванова, Татяна Копаранова, Мариана Дренска, Пенка Боянова, Надя Миткова, Людмила Петрова, Ваня Дюлгерова, Петър Терзийски, Мая Малканова, Спас Кордев, Илина Кирова, Симеон Симеонов, Мирослава Перниклиева, Ани Рудева.
За кмет на общината присъстващите бяха призовани на 25 октомври да гласуват по съвест.
„Нека хората да участват в изборите, може да не пуснат бюлетина непременно за „Самоковци за Самоков”, но да гласуват”, призова още инж. Георгиев.
Възможно е от сдружението да издигнат и кандидати за кметове на села в общината.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*