Новини

Самоков се представя в Берлин

Снимка: архив

Нашият град участва в авторитетното туристическо изложение IТВ Берлин, което се провежда по традиция в германската столица от 5 до 9 март. Представянето ни е в изпълнение на проекта „Подкрепа за развитие на регионален маркетинг на туристическа дестинация Самоков, Долна баня и Сапарева баня”.
В самоковската делегация са включени заместник-кметовете Радослав Стойчев и Васил Сайменов, общинският съветник и председател на Постоянната комисия по туризъм и европейски проекти Светла Атанасова, ръководителят на проекта Любослава Ярловска, директор на общинското предприятие “Маркетинг, туризъм и туристически дейности”, и Иванка Вукова, мениджър на Туристически информационен център.
В изложението участват международни, национални и регионални туристически организации, туроператори, туристически агенции, хотели, застрахователни компании, информационни доставчици и издателства – общо над 10 хил. изложители от 180 страни. Берлинската борса, чието първо издание е било през далечната 1966 г., е най-големият туристически форум в света.

Снимка: архив

Leave a Reply