Самоков с 4 номинации за Годишните награди на Министерството на туризма

Община Самоков е номинирана в две категории на Третите годишни награди в туризма, връчвани от ресорното министерство.
От понеделник, 12 ноември, желаещите вече могат да гласуват онлайн на адрес www.tourismawards.bg за Самоковска община в надпреварата за планински и културно-исторически туризъм. В първия раздел конкуренти на Самоков са Банско, Петрич и Сапарева баня, а във втората категория съперничеството е още по-голямо в лицето на общините Ардино, Велики Преслав, Дряново, Копривщица, Минерални бани, Пловдив, Стара Загора и отново Петрич и Сапарева баня.
Самоковско участие има и в още две категории на Наградите. Фолклорно-историческият събор Чакърови празници има 19 конкуренти за приза „Туристическо събитие”, а комплексът Цари мали град е в компанията на още 20 номинации в категория „Туристическа атракция/обект”.
Както и в предишните две издания на конкурса, така и сега има 16 категории. Всеки може да гласува еднократно от един IP адрес за по един участник в различните раздели. Онлайн гласуването ще приключи на 5 декември точно в 24 ч. Призьорите пък ще бъдат обявени на церемония в София на 11 декември.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*