Сватба вдигна настроението в “Рилски спортист” преди първия 1/4-финален плейоф с “Берое”

Сватба вдигна настроението на всички в “Рилски спортист” преди днешния първи четвъртфинален плейоф с “Берое” от Националната баскетболна лига. Двубоят започва в 18,00 часа в “Арена Самоков”, а само ден преди сблъсъка физиотерапевтът на “Рилецо” Филип Георгиев сключи брак с прелестната си половинка Надя. Церемонията се състоя в града, а вълнуващото в случая е, че съвсем скоро младото семейство ще се сдобие с първородна рожба.
Съвсем в реда на нещата подопечните на Росен Барчовски ще се опитат да поднесат хубав подарък на сем. Георгиеви – победа с красива игра над хомогенния старозагорски тим.
Букмейкърската къща Sportingbet не очаква изненади, което се потвърждава и от факта, че за домакинска победа не се приемат залози. Шокиращ успех на гостите от Стара Загора е оценен на 12.00, а равенството се котира на 21.00.
Феновете на “Р. спортист” пък обещаха нова силна подкрепа в двубоя със заралии независимо, че любимците им се спънаха във вторник срещу “Сигал” и не можаха да грабнат втори трофей в Балканската лига. Запалянковците са на мнение, че тимът е дал всичко от себе си в тежкия дуел с косоварите, но скъпата селекция на гостите не е позволила на самоковци да се поздравят с успеха.
Днешният съперник на “скиорите” пък изпраща много силна кампания. “Зелените” финишираха шести в редовния сезон, постигайки 10 победи до момента. Възпитаниците на Любомир Минчев оставиха зад гърба си доказани отбори като “Ямбол”, “Черноморец” и “Спартак” (Пл) и с представянето си показаха, че са готови да покоряват нови върхове.
“В исторически план записахме най-силния си сезон, като завършихме на шесто място в Националната баскетболна лига. От тук насетне можем единствено да спечелим още позитиви с участието си в плейофите”, споделиха с гордост от ръководството на старозагорския клуб.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*