Седмичен хороскоп – специално за “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

12.3. – 19.3.2013 г.
Фаза на Луната: Новолуние
Период за нови проекти, мечти, спокойно планиране на целите.
Време да оползотворите интелектуални възможности и сърдечност в ново начало.
Цветове в златистокафяво или розовокафяво ще спомагат за позитивна настройка.
Кристал: цитрин – успокоява тревожната мисъл и разведрява.

ОВЕН – Освободете се максимално от всякакви представи и очаквания. Така ще можете да постигнете перфектен баланс в мисъл и чувство. Активни сте, склонни към действие и евентуално нетърпение. Поддържайте устрема и се опитайте да свържете нещата едно с друго. Радост.
ТЕЛЕЦ – Чувствителни и пълни с желания, страсти или очаквания. Любовта ще ви отвори очите широко и не бива да ви заслепява. Пазете се от капризи и разполагайте свободно с времето и енергията си. Използвайте уменията си, за да постигнете целите и да сте щастливи. Бъдете себе си. Пътуване.
БЛИЗНАЦИ – Опознавате себе си чрез различни варианти на представа или очакване. Овладейте моментите на раздразнение или прибързаност. Вслушвайте се в сърцето и не подценявайте разума. Можете да грабнете всяка възможност, към която насочите вниманието си. Миналото не пречи. Късмет.
РАК – Възможни са силни емоции от всякакъв характер. Не се ограничавайте и не си поставяйте сами препятствия. Илюзорни са бариерите и ако се успокоите, ще можете да разчитате на опита и интуицията си. Не се подвеждайте по чуждо мнение и се опитайте да правите това, което ви харесва. Истина.
ЛЪВ – Да очакваш неочакваното е ваша естествена склонност. През тази седмица се доверете повече на сърцето и нарушете ограниченията на мисълта. Нещо започнато плахо или несигурно, може да се развие в най-неподозирана посока. Поглезете се без чувство за вина и задължения. Любов.
ДЕВА – Както и да се чувствате, най-вероятно изпитвате и обратното. Можете да се огледате в другите и да си вярвате повече. Седмицата може да бъде пълна с изненади, не се опитвайте да контролирате обстоятелствата. Правете каквото ви диктува сърцето, планирайте и дерзайте. Мъдрост.
ВЕЗНИ – Използвайте седмицата, за да се отървете от прекалени очаквания, задължения и тревоги. Ще бъде лесно, ако си позволите да действате, въпреки мисловната преценка или логика. В повечето случаи ще имате нужда от опита си, чувствителността си и непривързаността си. Споделеност.
СКОРПИОН – Можете да туширате някои емоции, въпреки привидните обстоятелства. Трудно ще ви бъде да останете безпристрастни, а точно това се иска. Не прекалявайте и не настоявайте, не е време за равносметки. Ако сте недоволни от себе си, позволете си щастието на свободата. Приемане.
СТРЕЛЕЦ – Време за концентрация и активност в планирането. Съзнанието ви има нужда от яснота и простота, потърсете ги в себе си. Това, което искате да срещнете, се намира във вас и тогава извън вас. Ползвайте личните си преживявания за градивни и ползотворни взаимоотношения. Новини.
КОЗИРОГ – Следвайте планираното, но не пропускайте да се забавлявате. Склонни сте да приемате нещата, думите или действията на другите за прекалено сериозни. Отпуснете се, мечтайте, без да се обвързвате с конкретни резултати. Освободете съзнанието си, сънувайте чудесата. Предложение.
ВОДОЛЕЙ – Не се товарете с обещания и съвети. Не поемайте чужди грижи и си разпределете времето. Нужна ви е приятна и релаксираща атмосфера и споделено време с приятели. Осигурете си възможния комфорт и пътувайте при възможност. Споделяйте мислите си без притеснения. Придобивка.
РИБИ – Седмицата носи едновременно и напрежение, и щастливи обстоятелства. Няма нужда да разделяте събитията на положителни или негативни. Вие сте потопени и в двете, постигайки известна свързаност и цялост. Неясни положения ще се изяснят, въпросите ви ще получат отговори. Щастие.

Даниела Ангелова
астропсихолог

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*