Живот, Новини, Статии, коментари, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

26.3. – 02.4.2013 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние
Период на изпълване, достигане до пълнота, цялост. Време на реализация и приемане на факти.
Цветове в зелено, синьо и златисто, могат да уравновесят настроенията и да вдъхнат увереност.
Кристал: цитрин – дава ясна мисъл, намалява стреса.

ОВЕН – Склонни сте към импулсивни действия и бързо преминаващи настроения. Ако се чувствате неразбрани или не разбирате нещо, бъдете слушатели и наблюдатели. Силен период на вътрешни откровения и външни обстоятелства. Повишена интуитивност. Приемете фактите, а после с причините.
ТЕЛЕЦ – Възможни са емоционални изблици или раздразнителност. Имате желание за промяна или нещо ново, но се съобразете с фактите. Ако имате непреодолими трудности е важно да преразгледате неща от миналото. Не се поддавайте на страхове, мислете. Бъдете гъвкави и силни.
БЛИЗНАЦИ – Може да възникнат чувства на близост и отхвърляне. Не се самонавивайте в едни и същи емоции и страсти. Важно е да приемете някои факти и да действате разумно. Променливост и нервност са възможни, овладейте се. Бъдете наблюдателни и правете промените плавно.
РАК – Много важно е да запазите психоемоционална уравновесеност, независимо от външните обстоятелства. Използвайте моментите на хъс и устременост, защото те са истински. За да промените това, което желаете, трябва да приемете минали събития и ваши действия. Умереност във всичко.
ЛЪВ – Нещата могат да ви се случват лесно, стига да поискате. Не се товарете с проблемите на хора, чието решение е в техни ръце. Бъдете повече слушатели, за да схванете къде се припокриват думи и действия. Период на яснота, без да сте го мислили. Вероятно сте го пожелали назад във времето.
ДЕВА – При вас нещата могат да бъдат доста отчетливи. Ще успеете да установите желанията и възможностите си. Ако се разминават, направете необходимото и се учете от хората. Не пренебрегвайте никого, независимо как ви се струва. Представите ви за нещата се променят.
ВЕЗНИ – Вие сте в момент на планувани и непланувани решения. От вас зависи как ще се възползвате от времето и на какво ще обръщате внимание. Склонни сте към резервираност или лесна обидчивост, което е свързано с неща от миналото. Повтаряемост, преди преходно преминаване нагоре.
СКОРПИОН – Могат да ви владеят силни страсти на моменти. Важно е да спрете опитите за контрол на нещо, което не зависи от вас. Важно е да се приемате, каквито сте, независимо дали се харесвате или не. Силно ви влияят мнението или съветите на околните. Нужна ви е непоклатимост.
СТРЕЛЕЦ – Каквото сте постигнали до момента е важно за близкото бъдеще. Постарайте се да запазите разумност при спорове или провокация. Не е нужно да доказвате или отказвате, просто наблюдавайте емоциите на хората. Успехите ще дойдат, когато най-малко ги очаквате.
КОЗИРОГ – Възможно е продължение на замислените цели, стига да запазите хладнокръвие. Възможни са някакви загуби, които ще ви се върнат многократно и под различна форма. Ако можете, пътувайте или си вземете кратка почивка. Природата ще ви зареди, а тишината ви дава отговори.
ВОДОЛЕЙ – Носете се по вълните без да спирате. Не плувайте срещу течението, защото моментът не е подходящ. Имате нужда от позитивни мисли, настроение и действия. Осигурете си ги. Избягвайте тълпите и негативната среда. Срещи с близки и обичани хора ще ви подействат благоприятно.
РИБИ – Излизате от затруднения или пречки, които са ви натоварили емоционално. Нужно е да се отделите за малко от обичайната среда и от посредствени хора. Пътувайте, вземете си почивка, осигурете си чист въздух и движение. Седнете безцелно сред природата и ще получите отговор, който искате.

Даниела Ангелова
астропсихолог

Leave a Reply