Култура, Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

5.3. – 12.3.2013 г.

Фаза на Луната: Намаляваща Луна
Период на затихване, намаляване и улегналост. Мирен преход в душата и съзнанието.
Време за проявяване на постоянство и мъдрост, установяване на житейската опитност.
Цветове в розово и синьо, могат да балансират душевните вълнения, успокояват раздразнителността. Кристал: планински кристал – превръща негативната енергия в позитивна.

ОВЕН – Отпуснете се и проучвайте собствените си емоции. Установете личната си мотивация и тогава правете решителни стъпки. Нужна ви е самостоятелност и промяна в гледната точка. Не очаквайте от другите да свършат това, което вие умеете. Търсете помощ и участие за проектите си.
ТЕЛЕЦ – Релаксирайте от напрежението, отдавайки се на любими занимания. Концентрирайте се в това, което ви се получава. Разгледайте нещата от всички страни без емоционална прибързаност. Възможни са страсти, които ви отдалечават от целта. Нужна ви е умереност, проучвайте себе си.
БЛИЗНАЦИ – Имате късмет във всяко направление. На каквото отдавате значение – това и получавате. Вероятни хронични неразположения могат да се дължат на прекалената ви отдаденост. Настойчиви сте, но и предпазливи в чувствата. Открийте за себе си какво ви пречи и какво ви помага.
РАК – Желаните неща ви се случват, ако сте наясно за какво ви служат. Емоционално се придържайте към позитивни мисли и чувства. Околните могат да ви повлияват със своите претенции или предпочитания. Бъдете наясно със себе си и към какво се страмите. Отстоявайте проектите си с усмивка и спокойствие.
ЛЪВ – Може да имате усещане за мудност и трудно придвижване на целите. Емоционалното равновесие е много важно за вас. Постарайте се да поддържате мислите и чувствата си в позитивна кондиция. Не се задълбочавайте в съмнения, използвайте своя житейски опит и се доверете на себе си.
ДЕВА – Имате желание за конкретни неща, но трудно конкретизирате чувствата си. Освободете се от ограничените представи, разходете се, движете се, слушайте музика, пейте си. Не пришпорвайте близките и хора, които желаете до себе си. Проявете търпение, създавайте приятна атмосфера.
ВЕЗНИ – Насочете вниманието към вътрешното си състояние. Възможни са изблици на дълбока чувствителност. Вашата харизма се отразява и върху хората, с които общувате. Колкото и сериозно да ви изглеждат нещата, вие сте тези, които ги правят такива. Развивайте чувството за хумор.
СКОРПИОН – Носете се по течението, избирайки това, което чувствате близко. Бъдете наблюдател и анализирайте чувствата си в дълбочина. Обърнете внимание на предпочитанията си, без упрек или задоволство. Балансирайте в контрастите, защото проблемите вървят със своите решения.
СТРЕЛЕЦ – Умерените дози на оптимизъм и недоворие са от съществено значение. Може да се чувствате раздвоени или несигурни в чувствата си. Доверете се на личната си опитност и бъдете отворени за нови знания. По този начин ще съумеете да изявите постигнатото и да покажете желаното.
КОЗИРОГ – Избягвайте да сливате социалната си личност с интимната самоличност. По този начин ще избегнете ненужна конфронтация или спор. За да не бъдете излъгани, проявявайте доверие в себе си, независимо от социалната или колективната атмосфера. Ще получите важен отговор или решение.
ВОДОЛЕЙ – Може да страдате от прекалена мисловна дейност. А това се отразява на физическото ви здраве. Проявете търпеливост към събитията около вас. Сближавайте се с хора, които подхранват позитивното ви настроение и отключват сърдечност. Важните решения ще дойдат без очакавания.
РИБИ – Ще ви е нужна смелост, за да последвате мечтите. Ще ви е нужна вяра, за да получите желаното. Ще ви е необходима любов, за да се осмелите да обичате. Имате нужните хора, подходящите обстоятелства и проявено доверие. От вас зависи до къде искате да стигнете. Вероятно вече сте там.

Даниела Ангелова
астропсихолог

Leave a Reply