Живот, Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

18.6. – 25.6.2013 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние
Времето носи двустранна енергия, което може да се усеща като противоречивост. Хубаво е да се приложи наличен житейски опит. Цветове в сиво и графит балансират. Кристал: опушен кварц – фокусира ума, заземява, успокоява.

ОВЕН – Много е важно между мислите и действията да има синхрон. За да избегнете недоразумения или вземане на емоционални решения, трябва да сте потопени в настоящето. Общуването ви е силна страна, стига да преценявате кога да говорите и кога да мълчите. Бъдете ясни, конкретни и точни.
ТЕЛЕЦ – В контакти и пътувания има възможност за постигане на желани цели. Добре е да балансирате ума и чувствата си, да не се поддавате на минали преживявания. Действителността ще ви напомни кога сте изгубили чувството си за реалност. Някое желание ще се сбъдне, ако още го искате.
БЛИЗНАЦИ – Възможни са конкретни усещания за определен ход на събитията. Проявете разум и подхождайте умерено. Емоциите на околните могат да ви окажат влияние, не губете целите. Част от плановете ви са в процес на реализация. Не отхвърляйте новото, бъдете прецизни и креативни.
РАК – Може да усещате дисбаланс на моменти. Важно е да не се забивате в мрачни настроения, тъй като моментът е преходен. Добре е да приемете някакво ограничение като възможност да направите нещо друго. Придобит опит ще ви помогне, възползвайте се от личните си преживявания.
ЛЪВ – Възможни са моменти на вътрешно напрежение без реална причина. Това може да се дължи на скрити или подтискани чувства. Нужно е да запазите самообладание в конфликтна среда. Ако се чувствате преуморени или имате проблем със съня, добре е да си осигурите почивка. Има наместване.
ДЕВА – Възможно е да усещате всяка променливост в атмосферата. Също така и в средата, в която пребивавате. Ако не ви се налага, избягвайте срещи и контакти с хора, които ви натоварват. Опитайте се да преодолеете инерцията на емоциите. Доверете се на минал опит и ще намерите ново решение.
ВЕЗНИ – Вашето благополучие е изцяло във вашите усещания и активност. Добре е да овладеете прибързани стъпки, изводи и решения. Разсъждавайте ясно и подхождайте предпазливо през тези дни. Изненада може да ви вдъхнови или разочарова, важно е да видите действителността. Имате късмет.
СКОРПИОН – Ако сте решили да изяснявате нещо, добре е да действате. Важно е да сте сигурни в себе си, за да не попаднете под влияние на чужди емоции. Не си приписвайте нечии проблеми от чувство за дълг. Бъдете свободни да избирате и предоставете същото на околните. Интуиция.
СТРЕЛЕЦ – Вероятно ще можете да избирате, независимо как ви изглеждат нещата. Активността ви е висока, но за да сполучите, са нужни конкретни стъпки. Укротете мислите и си създайте спокойна вътрешна атмосфера, неподвластна на външното влияние. Умеете да правите това и трябва да го използвате.
КОЗИРОГ – Възможни са събития, в които ако добре се вгледате, ще видите част от миналото си. Това повторение си има цел и трябва да я откриете. Навлизате в период на ретроспекция, затова не се отдавайте на определени емоционални настроения. Изяснете си чувствата и посоката. Действайте.
ВОДОЛЕЙ – Ще има дни на възход, сякаш от само себе си. Това се дължи на известна инертност, която сте създали с минали действия. Нужен е съзнателен подход и най-вече изясняване на личните чувства и преживявания. Желанията се сбъдват обикновено когато са отминали. Нови преживявания.
РИБИ – Дълбока емоционалност и желание за съзерцание. Осигурете си почивка на ума и тялото. Не преживявайте едни и същи усещания, намерете мотивите. Възможно е да изпадате в носталгия, романтика, оптимизъм и тъга. Преминаващи са тези състояния. Навлизат нови на тяхно място.

Даниела Ангелова

Leave a Reply