Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

2.7.- 9.7.2013 г.
Фаза на Луната: Новолуние
Времето е подходящо за нови намерения или нов тип мотивация. Както и за нови начини и подходи към решаване на проблеми. Особено важни са междуличностните отношения и общуването, пътуванията.
Цветове в сребристо и електриково синьо ще избистрят ума и емоциите. Кристал: седеф – чисти токсините в организма, подобрява настроението.

ОВЕН – Предчувствията ви ще имат важна роля. Следете безпристрастно обстоятелствата и ще бъдете съобразително адекватни. Важни промени настъпват и променят част от желанията ви. Бъдете посланици на позитивното, останалото само ще се нареди. Пътувания, гости, интересно общуване.
ТЕЛЕЦ – Използвайте приливната вълна на чувствата. Ако са неприятни, можете да ги превърнете в ползотворни. Важно е да не гледате едностранчиво на нещата и хората. Чувство за хумор ще ви помогне в сложна ситуация. Контактите могат да бъдат наситени и пълни с нови усещания.
БЛИЗНАЦИ – Силен период, в който можете да постигнете част от целите. Ако нещо не ви се получава, планирайте смело друг вариант. Вгледайте се в подробностите и ще намерите нещо, което ви убягва. Емоционалните ви реакции може да попречат на обективността. Очарованието ви е налице.
РАК – Възможно е да ви тормозят съмнения или колебания. Важно е да планирате нещата си, дори и да няма индикации за успех. Неочаквани обстоятелства ще ви бъдат от полза. Важно е да ги видите като ползотворни. Пътувания или гости могат да се окажат изключителни за сбъдване на ваше желание.
ЛЪВ – От вас ще се излъчва сексапил и обаяние. Може да ви тормозят мисли или чувства, за които нямате достатъчно обяснение. Неочакван обрат е възможен в интимните отношения и приятеската среда. Ще разберете някаква истина и ви трябва време, за да преразгледате своите предпочитания.
ДЕВА – Времето може да се окаже доста вдъхновяващо. Дайте израз на въображението и творческите си нагласи. Оставете предразсъдъците и съмненията, които ще възникват. Важно е да се държите в синхрон с целите и действията си. Изчакайте там, където се налага, без излишна нервност.
ВЕЗНИ – Предпазете се от емоционални решения и постъпки. Дайте воля на чувствата и настроенията си. Оставете ги да протичат и се самонаблюдавайте. Ако ви притискат за отговор или има очаквания спрямо вас, не се чувствайте виновни. Разчитайте на усета си и действайте уверено.
СКОРПИОН – Ако се чувствате в застой, не се гневете и не се тревожете. Нужно ви е вдъхновение, за да направите желани промени. Разчитайте само на себе си, не възлагайте очаквания върху близките хора. Можете да придвижите целите си бързо и леко, стига да наберете достатъчно решителност.
СТРЕЛЕЦ – Може да сте подвластни на бурни емоции, страсти и любови. Така или иначе, изострената ви чувствителност ще търси начини на проявление. Въздържайте се от активност там, където не се чувствате самоубедени. Чрез общуване, информация, пътуване, ще чуете някаква истина.
КОЗИРОГ – Добре е да преразгледате своите желания и цели. Да определите или споделите личните си предпочитания. Емоционални настроения и реакции са възможни според обстоятелствата и средата около вас. Общувайте с близки вам хора по душа и сърце, търсете любовта и топлината.
ВОДОЛЕЙ – Може да усетите рязка промяна в общуването, средата и дори целите си. Важно е да смените подходите, но да запазите мотивацията си. Възможни са емоционални изблици, което да се отрази на физическото ви здраве. Пазете се от битови инциденти. Страсти и любови са на преден план.
РИБИ – Ще можете да се почувствате в свои води, стига да запазите самообладание. Бъдете внимателни със страстните желания, за да не останете разочаровани. Търсете споделеност и разбиране, избягвайте конфликти и напрежение. Уважете чуждия избор, независимо дали ви харесва.

Leave a Reply