Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

6.8. – 13.8.2013 г.
Фаза на Луната: Новолуние
Времето е подходящо за нововъведения от всякакъв характер. Не се ограничавайте и експериментирайте смело. Цветове в зелената гама ще вдъхват увереност. Кристал: цитрин – камък на познанието.

ОВЕН – Сега му е времето да опознаете собствените си емоции и чувствителност. Не прибързвайте и ще разберете от какво точно се нуждаете. Ще разберете много неща на интуитивно ниво, а мисълта ви ще е бърза. Промяната е в ход и ще имате много радостни моменти. Движите се към нова цел.
ТЕЛЕЦ – Ще имате възможност да усетите практическата стойност на мислите. Не бързайте да отхвърляте нечия идея. Пътуване или гости са ви дали нова гледна точка. Използвайте личните си умения, за да промените или да постигнете желана цел. Възможни са неочаквани обстоятелства.
БЛИЗНАЦИ – Може да се чувствате раздвоени или нерешителни. Разглеждайте нещата от всички страни. Не чакайте шансовете, защото вие сте в техният център. Огледайте се, запазете самообладание и ще лъсне картинката. Импулсивна постъпка може да се окаже доста въздействаща за плановете ви.
РАК – Намирате се в естественото си състояние. Трудности може да срещате в общуването и разбирането. Не са изключени бурни страсти и емоционални решения. Потопете се в себе си, изучавайте личните си предпочитания и тревоги. Времето е уникално за себепознание и отговори.
ЛЪВ – Възможно е да се колебаете между разума и страстите. Чувствителността ви е висока и не намирате точния израз. Потапяте се в ангажименти, които отклоняват вашите интуитивни усещания. Позволете си повече свобода в действията, не само в думите. Това, което искате, вече е пристигнало.
ДЕВА – Можете да реализирате част от плановете си. Променливи сте по отношение на чувства и постъпки. Възможна е повишена бъбривост или мълчаливост, породени от вътрешна несигурност. Правете, опитвайте нови неща и не се страхувайте да грешите. Идва помощ от неочаквано място.
ВЕЗНИ – Възможно е да се редуват състояния на отегчение, вдъхновение и любопитство. Ако успеете да поддържате определен ентусиазъм, ще получите и желан резултат. Неочаквани обрати са възможни във всяка област от живота. Отпуснете му края и не очаквайте чудеса. Те вече са при вас.
СКОРПИОН – Подвластни сте на тихи и бурни реакции, породени от скрити чувства. Много неща ще покажете и кажете, за щастие или нещастие на околните. Вашата интуиция работи на високи обороти и затова е нужно да се контролирате. Ще има извинения от всякакъв характер, което ще ви носи задоволство.
СТРЕЛЕЦ – Хубаво е да интегрирате осмислените случки и положения. Дава ви се възможност да преодолеете инертни състояния. Променяйки гледната точка, променяте и обстоятелствата. Това, което може да забави промяната, е собствената ви концентрация и цел. Нови запознанства.
КОЗИРОГ – Възможно е да чувствате умора или апатия. В никакъв случай не се обезсърчавайте и се снабдете с дози оптимизъм. Преодолявате опасни граници на собственото си ограничение. Променяте и разширявате кръгозора, което ви води към много истински неща. Ще го разберете.
ВОДОЛЕЙ – Вашата възприемчивост е висока. Това може да доведе до прекалено вторачване във второстепенни неща и дребнавост. Положете усилия за свобода в мислите, за да постигнете желани резултати. Оставете околните да обмислят и да отговарят за собствените си действия. Възможни са неочаквани вести.
РИБИ – Може да усещате дискомфорт, който се дължи на околната емоция и енергия. Проверявайте собствените си чувства и мисли, за да се разграничите от колективните влияния. Погрижете се за психичното си здраве, като се снабдите с много смях и добра компания. Интуицията ви е вярна.

Leave a Reply