Живот, Новини

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

20 – 27 август 2013 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние
Сякаш всичко ще върви по двойки: старо и ново, за да се роди нещо по средата. Носете пъстри цветове, за да си набавите разнородна енергия. Кристал: турмалинов кварц – чисти и хармонизира.

ОВЕН – Борите стари привички и страхове от емоционален характер. Създавате нов мироглед, използвайки опита. Обстоятелствата са като пъзел, който редите интуитивно и уверено. Ако задържите вниманието си върху цялата картина, ще получите обективност, която ви носи огромна полза.
ТЕЛЕЦ – Ще са ви нужни практически действия, за да постигнете желаното. Имате достатъчно показателни емоции за всяко свое движение. Мислете и чувствайте едновременно, не допускайте разделението да ви подведе. Обърнете внимание на сънищата и въображението си.
БЛИЗНАЦИ – Възможни са ясни знаци за това, накъде се развиват идеите. Ако имате конкретни планове е добре да ги синхронизирате с минала опитност. Не чакайте дълго за очакван отговор. Избягвайте проявата на емоционална неуравновесеност. Ако умората ви дърпа назад, променете мислите си.
РАК – Не задържайте в себе си обида и лошо настроение. Сега е моментът да пропускате всяко нещо, което не е в съзвучие с вашата вътрешна природа. Възможни са напрегнати моменти, от които ще извлечето максимална полза. Подарете си мечтани усещания, без да се страхувате от мислите.
ЛЪВ – Възможно е да се занимавате с непредвидени обстоятелства. Вашата реакция към мнението и разбирането на другите е от значение. Не постъпвайте импулсивно и емоционално, когато се изисква мащабно мислене и са намесени чувства. Не избягвайте страховете си, преобразувайте ги.
ДЕВА – Вашият контрол може да излезе извън контрол. Не се съсредоточавайте върху притеснения и страхове. Подвластни сте на чуждите реакции, което е добре за тези, които го правят умишлено. Погрижете се за собствената си преценка и бъдете наясно с чувствата си. Завишени очаквания.
ВЕЗНИ – Може да се почувствате разочаровани или неразбрани. Тези емоции е вероятно да се дължат на стари навици или предпочитания. Сега е времето да проявите вътрешната си жажда за удовлетвореност. Проявата на чувства и емоции е дори задължителна, без мисловни ограничения.
СКОРПИОН – Лесно се афектирате поради висока чувствителност. Променете някои свои действия и ще получите неочакван резултат. Ограничете се в общуването, ако усещате раздразнителност. Нужно е малко търпение и мълчание, за да се изрази свободната воля.
СТРЕЛЕЦ – Възможно е да почувствате принуда или натиск. Приемете ставащото около вас, като останете спокойни и концентрирани в действията си. Имате желание да проявите житейска мъдрост и да покажете постоянство. Не се нагърбвайте с излишни грижи, нужно ви е повече време за реакция.
КОЗИРОГ – Вътрешна обърканост, докато се стараете към външен ред. Случайностите при вас са в изобилие. Те са начин да промените състоянието си на неопределеност. Пуснете това, което желае да си отиде, и приемете онова, което желае да остане. В края на периода има обръщане на ситуация.
ВОДОЛЕЙ – Силен период за различни начинания и промени. Възможно е динамично развитие на изоставени начинания, както и застой в очаквани резултати. Нужно е да сте адаптивни и гъвкави в мислите и чувствата. Разностранни интереси, които имат една обща характеристика, свързана с успеха.
РИБИ – Не се притеснявайте от промените, но бъдете внимателни с реакцията. През този период имате силно излъчващо действие върху живота си. Не са изключени вътрешни провокации на страх и неувереност. Повтарят се, за да ги приемете като част от вашето минало. Решаващо е за бъдещето ви.

Даниела Ангелова

Leave a Reply