Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

3.9.-10.9.2013 г.
Фаза на Луната: Новолуние
Времето е изключително за постигане на мисловна и емоционална хармония. Новата Луна в Дева ни носи неподправена чувственост и яснота в намеренията. Това е времето на изобилни възможности, стига да сме отворени за тях. Кристал: халцедон – изчиства мисловните предразсъдъци.

ОВЕН – Склонни сте да работите усилено, за да постигнете желаното. Имате достатъчно физическа енергия, но е добре да съберете и мислите си. Концентрацията ще ви се отдава с лекота и само трябва да поддържате ентусиазъм. В тази комбинация и с ясна цел всичко е преодолимо. Вярата е основна.
ТЕЛЕЦ – Съсредоточете се върху собствените си мисли и действия. Много е възможно да се разсейвате с чуждите грешки или недостатъци. Избягвайте критиката и обръщайте внимание на свежите си хрумвания. Ще можете да споделите опит в непредвидени обстоятелства. Повод за радост.
БЛИЗНАЦИ – Силната ви страна ще се окаже мисловната настройка. Можете да постигнете желаното, стига да се концентрирате върху основната идея. Следвайте пътя на устрема си и поддържайте добра физическа форма. Да не ви разсейват критично настроени хора. Вярвайте си.
РАК – Ще ви се поднесат факти, които разкриват пълната картина на ваши въпроси или терзания. Мисловната ви дейност е бърза и е важно да знаете кога да замълчите. Предайте свое умение или знание на човек, който се нуждае от помощ. Направете го интуитивно и планувайте краткосрочно.
ЛЪВ – Силен период за вашата психическа активност. Ще е нужно да се заредите и с добра физическа подготовка. Ще трябва да свършите много работа, която сте поверили на друг или сте отложили във времето. Възможни са спорове или неразбиране от околните на това, което казвате. Търсете начини за преодоляване на това обстоятелство.
ДЕВА – Ще имате своите моменти на признателност. Това ще ви достави удоволствие, но не забравяйте и да се чувствате добре. Не пренебрегвайте своите силни и слаби страни и се погрижете за собственото си развитие. Времето е изключително благоприятно за постигане на желани цели.
ВЕЗНИ – Възможността да паднат мисловните ви прегради е огромна. Моментът е повече от назрял и няма да чака за вашето разрешение. Физическата ви енергия може да свърши чудеса, като се отдадете на действия. Направете крачка към това, което наистина желаете, останалото само ще се оформи.
СКОРПИОН – Без значение дали бързате, времето ще ви се стори недостатъчно. Тази илюзия на ума ще се променя през този период. Имате способността да мислите ясно и конкретно, остава да синхронизирате и чувствата. Без тяхната единност е трудно да се постигне желаното. Планувайте.
СТРЕЛЕЦ – За да не се чувствате раздвоени, съставете си план за ясни действия. Следвайте си плановете, но бъдете отворени за всякаква промяна. Възможно е да стигнете до желаното по най-неочакван и непредвидим за вас начин. Не помагайте там, където не желаят помощта ви.
КОЗИРОГ – Водени сте от желания за хармония и разбиране. Възможно е да чувствате силна неприязън или привличане на моменти. Добре е да уравновесите чувствата и мислите си, да се оставите на собствената си настройка. Времето е прекрасно за планове и за промени, не го пропускайте.
ВОДОЛЕЙ – Имате възможност да сте активни в посока на желаните цели. Ще отпаднат някои спънки и ще можете да продължите с плановете си. Важно е да съберете мислите си и да останете верни на усещанията си. Не обръщайте внимание на критики, бъдете физически активни.
РИБИ – Известна проницателност ще ви подскаже верните действия. Ако се оставите на съмненията или разочарованието, ще си “пожънете” още от същото. Не тъгувайте по спомените, синхронизирайте си мислите и физическата енергия. Проявете смелост за нещо, което желаете, и ще го постигнете.

Leave a Reply