Живот, Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

09.4. – 16.4.2013 г.
Фаза на Луната: Новолуние
Период на ново начало, чисти мисли, посяване на благополучието. Тази фаза е като почва, в която каквото посеете, това ще расте и ще пожънете. Нужни са търпение и увереност. Комбинацията от пъстри цветове ще спомогне за доброто психическо и физическо състояние. Енергията им носи радост.
Кристал: прозрачен кварц – енергията му е чиста и зарежда с положителни вибрации.

ОВЕН – Възможност да бъдете в синхрон със себе си. Вашата интуитивна природа ще работи на пълни обороти. Важно е да останете спокойни, тихи и да следвате набелязаните проекти. Възможни са емоции или преживявания, които ще изчистят пътя ви напред. Вземете с благодарност и дайте усмивка.
ТЕЛЕЦ – Може да изпаднете в непривично за вас състояние. Това означава, че е време да се отърсите от стереотипи и навици. Не се насилвайте да мислите и действате както винаги. Времето носи своите нови възможности и изисква нови стандарти. Не се притеснявайте от промяната. Приемете я.
БЛИЗНАЦИ – Преживявания или постъпки от миналото все още съществуват и в настоящето ви. Време е да преодолеете разочарованието и да продължите по нов начин. Времето е подходящо за повече общуване и контакти с хора, които имат позитивно мислене и умеят да се забавляват. Нови хора.
РАК – Вашите страхове могат да покажат истинското си лице. Затрупвате се с работа и ангажименти, за да ги подтиснете. Сега е моментът да споделите и да изразите своите притеснения и мечти. До вас има хора, на които можете и да се доверите, и да разчитате. Пътувайте и не отказвайте покани.
ЛЪВ – Времето предоставя възможности за разтоварване и почивка. Може да ви терзаят мисли или ангажименти, за които всъщност нямате желание да мислите. Вашата дълбока сетивност излъчва и улавя състояния, в които самите вие се намирате. Не се отказвайте от потребностите си. Удоволствие.
ДЕВА – Струва си да промените мисленето и да подхождате директно. Времето е благоприятно за действия, които сте обмисляли дълго. Ще ви се наложи да вземете и внезапни решения, които също дълго сте отлагали. Няма изненади, само така ви изглежда. Доверете се на интуицията и си вярвайте.
ВЕЗНИ – Не се отказвайте от чувствата, а само от мислите, които ви терзаят. Не изпадайте в предположения и не търсете обяснения. Ако не се чувствате добре, направете нещо хубаво. Вижте света под друг ъгъл, оставете проблемите на другите. Установете какво ви прави щастливи и бъдете такива.
СКОРПИОН – Може да усещате развитие или застой, но това е само чувство. Възможностите се откриват пред вас, важно е как ги оценявате. Не критикувайте и не се обиждайте, погледнете на себе си по нов начин. Не се занимавайте с чуждите грижи, а подобрете своя живот с реални действия.
СТРЕЛЕЦ – Може да имате важни срещи или запознанства, от които зависят бъдещи проекти. Възможно е да има забавяне или спънки, което не бива да ви тормози. Вашата работа е да поддържате идеите в главата си, да ги споделяте с хора, които могат да ви помогнат. Търсете решението в себе си.
КОЗИРОГ – Имате нужда от социална подкрепа, така че бъдете отзивчиви и търсете споделеност. Възможни са изненадващи обстоятелства, на които не знаете как да отговорите. Останете със себе си и се опитайте да почувствате нещата. След това може да използвате и разума си. Не се предоверявайте.
ВОДОЛЕЙ – Ще трябва да се адаптирате към промени, за които не сте мислили. Времето ви поднася чудесни условия за повече общуване и откритост. Вашата нерешителност може да ви докара и повече стрес. Важно е да планирате спокойно и уверено, като не изключвате човешката изменчивост.
РИБИ – Имате възможност да промените нещо, което не ви харесва. Направете така, че да се чувствате комфортно. От вътрешното ви състояние зависят и външните условности. Времето носи шансове, които съдържате в себе си. Вашите намерения са намерили и поле за изява. Отворете очи.

Leave a Reply